parkolóhely építése

2019.06.24. 10:00

FIGYELEM – forgalmi rend változás a Technikum városrészben

Új parkolóhelyek építése kezdődik a Gábor Áron utcában.

duol.hu

A Kivitelező DVG Zrt. a parkolók I. ütemének építése kapcsán a Gábor Áron utcát teljes szélességében lezárja a Bólyai I. utcától a Gábor Áron utca 13. vonaláig.

A Gábor Áron utca 13-tól a Bercsényi Miklós utcáig terjedő szakaszán kétirányú forgalom lesz megengedett az Aprók Háza Óvoda megközelíthetősége érdekében.

A Vörösmarty Mihály u. forgalma is módosul a parkolók kivitelezésének I. üteme alatt. Az egyirányú forgalmi rend iránya ebben az időszakban megfordul, az Esze Tamás utca felől lehet majd behajtani.

A forgalmi rend változás kitáblázását 2019. június 25-én kedden kezdi meg a DVG Zrt.

Az építési munkák előreláthatólag 2019. július 1-jén kezdődnek és az időjárás függvényében várhatóan 1 hónapig tartanak majd.

A közgyűlés múlt heti ülésén döntött a Gábor Áron utcai parkolók építéséről. A tervek szerint az óvoda udvara előtti járda áthelyezésével 22 merőleges és két párhuzamos parkolóhely alakítható ki. A kivitelezéshez szükséges forrás jelentős részét, 36 millió forintot a közgyűlés a város ez évi költségvetéséből biztosította, további egymillió forintot pedig a zöld rendelő átépítési keretéből parkolóhelyek kialakítására szánt összegből csoportosított át erre a munkára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában