programkavalkád

2019.05.25. 10:00

Parázsló szombat, játékos gyereknap- folyamatos frissítéssel jelentkezünk

Ma fog a tetőfokára hágni a hangulat Dunaújváros kedvenc családi hétvégéjén. A Parázs Varázs második napján reggeltől estig izzik majd a hangulat.

Tóth Alexandra

Frissítés – Nagy Feró és a Beatrice koncert – galéria

 

Frissítés – Parázs – Varázs szombati galéria

 

Frissítés – Polgármesteri köszöntő galéria

 

Ma reggel startol a VII. Parázs Kupa, délután viszont már a sütögetésé lesz a főszerep. Miután valamennyi asztaltársaság elfoglalta a helyét, ahogy minden évben, idén is ünnepélyes tűzgyújtással, dobszóval és Cserna Gábor polgármester köszöntőjével kezdődik meg hivatalosan a rendezvény. Amíg lángol a tűz és ropog a faszén, a színpad előtt kötélhúzó és szkanderverseny lesz majd. Az est folyamán fellép Jankó és a Digitál, Nagy Feró és a Beatrice, a sörsátorban pedig egészen hajnalig mehet a tánc.

A vasárnapot teljes egészében a gyerekeknek szentelik a szervezők. Katasztrófavédelmi és rendvédelmi bemutatók, dunai motorcsónakozás, légvárak, trambulinok, kutyás bemutató, meseszínház és helyi tehetségek bemutatkozása adja a nap gerincét egészen délután háromig, amikor a gyereknappal összefonódva, de külön rendezvényként tartják meg az Ezer lámpás éjszakája rendezvényt Gesztesi Máté vezetésével, érkezik a The Bluebay Foxes és a yesyes, valamint L. L. Junior és Keresztes Ildikó. A kék ledes lufikat környezetvédelmi szempontból idén nem engedik el, csupán magasba emelik, így utat mutatva az eltűnt gyermekeknek.

Vezető képünk archív.

A pénteki nap galériája

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában