színes programokkal

2019.04.25. 18:00

Szombaton falunapot rendeznek Kulcson

Ismét megrendezik az immár hagyományos falunapot a kulcsi sportpályán.

Pekarek János

Idén április 27-én, szombaton kerül sor a nagyszabású eseményre, amely délelőtt tíz órától gyerekmotoroztatással kezdődik. Fél órával később a helybéli Vidám Emberek Egyesülete mutatkozik be táncprodukcióval, amit 11 órától kezdve a Lóca együttes műsora követ.

A kulcsiaknak ingyenes, közös ebéd után Jó ebédhez szól a nóta! címmel Leblanc Győző és Tóth Éva operettműsora következik. Ezután háromnegyed kettőtől Edvard énekel.

A polgármesteri köszöntő háromnegyed háromkor hangzik el, majd három órától a Portéka Színpad interaktív gyerekműsora jön.

A sztárfellépők: fél öttől a Névtelen Utca lesz színpadon, este hattól Szabyest lesz, 19 órától Nótár Mary, fél kilenctől pedig Dér Heni énekel.

Tavaly is nagy siker volt a falunap Kulcson
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A rendezvény ideje alatt kisvasút szállítja a látogatókat 9-től 18 óráig, ingyen!

De a színpadi műsorok mellett is lesz látványosság és érdekesség bőven! A falunapon hallhatnak drogprevenciós előadásokat, lesznek ingyenes egészségügyi szűrések.

Akit érdekel, kipróbálhatja a shiatsu masszázst. Lesz gyerekeknek óriás légvár, népi fa játszóház, arcfestés, lufihajtogatás, játékárusok. Kapható lesz vattacukor, kürtőskalács, hot dog, hamburger, lángos, jégkrém, fagylalt.

Ott lesz a rendezvényen kóstolóival a Siba sajtporta, akad majd kézművessátor, koktélbár. Aki pedig nem tud lemondani a fociról, az műfüves bajnokságon indulhat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában