Megnyílt a háromnapos Educatio kiállítás tegnap a Hungexpón

2019.01.11. 09:00

Segítség a pályaválasztáshoz

Balla Tibor

A továbbtanulást tervezőknek február 15-ig kell dönteniük, mely egyetemekre szeretnének jelentkezni. Az Educatio felsőoktatási elhelyezkedést segítő rendezvényt idén január 10–12. között rendezik meg a Hungexpón, ahol a továbbtanuláshoz és -képzéshez kapcsolódó információkat az intézmények jelenlegi hallgatói és oktatói adják át. A bő ötvenezres látogatottságú eseményen 20 ezer négyzetméteren, 18 ország több mint 50 felsőoktatási intézménye, valamint közel 200 kiállító várja a középiskolásokat, szüleiket és tanáraikat, ingyenesen.

Külföldiek is érdeklődnek az itt folyó oktatás iránt
Fotó: ZÁ

A rendezvény a fiatalok felsőoktatási kérdéseinek megválaszolására fókuszál: összekapcsolja a hazai és külföldi egyetemeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat és szakképző intézményeket a középiskolás diákokkal, oktatókkal és a szülőkkel.

A Dunaújvárosi Egyetem 15 fővel képviseltette magát, és a kiállítói standok közül a legnagyobb, 36 négyzetméterest bérelték ki, ami kiemelt helyen, nem messze a nagyszínpadtól áll. Már az első napon 700-800 érdeklődő látogatta a meg a DUE standját.BT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában