értékes ajándék

2018.12.11. 07:00

Ki lesz az év párja Dunaújvárosban?

Ti is 2018-ban esküdtetek? Szuper fotóitok készültek? Szeretnétek egy szenzációs utónászutat nyerni?

duol.hu

Töltsétek fel saját esküvői fényképeteket, szerezzetek minél több szavazatot, hogy megnyerhessétek a szuper nyeremények egyikét.

Előző nagy sikerű fotópályázatunk után ismét meghirdetjük az év párja játékunkat. Itt a lehetőség újra, hogy bebizonyítsák Önök, Ti kedves fiatalok: a házasság nagyon klassz dolog!

A duol..hu és a Dunaújvárosi Hírlap fotópályázatára várjuk minden dunaújvárosi pár jelentkezését, akik 2018-ban mondták ki a boldogító igent. Játékunkban a legtöbb szavazatot gyűjtők értékes ajándékokat nyernek. Legyünk, legyetek szerelmesek! Mutassátok meg országnak-világnak, hogy Ti vagytok a legszebbek, a legjobbak. fotótokat, majd kampányoljatok magatok mellett. Osszátok meg a közösségi oldalakon fotótokat, mozgósítsátok szavazásra a rokonokat, barátokat, a fél világot, hogy játékunk lezárása után élvezhessétek a nyereményeiteket.

Fődíj: utónászút a HOTEL BONVINO WINE & SPA szállodában wellnesshasználattal*. Adjatok esélyt, hogy átélhessétek a csodálatos Balatont, a helyi ízek, a Badacsony és a borok adta élvezeteket.

* 2 fő részére és 2 éjszakára szóló ajándékutalvány félpanzióval, wellnesshasználattal és 3 tételes borkóstolóval. Felhasználható 2019. január 16. – június 21. és augusztus 25. – december 22. között, a kiemelt ünnepi időszakok kivételével, de akár hétvégén is.

További nyeremények:

2. hely: gyertyafényes vacsora utalvány 2 fő részére 15 000 Ft értékben

3. hely: gyertyafényes vacsora utalvány 2 fő részére 10 000 Ft értékben

Nevezni tehát az alább található felületen lehet, egy, a jelentkezők által választott, legjobbnak vélt fotóval.

És akkor a szabályok:

● Csak Dunaújváros és a térsége: Rácalmás, Kulcs, Perkáta, Adony, Nagykarácsony, Mezőfalva, Előszállás, Daruszentmiklós, Baracs, Kisapostag és Dunaföldvár állandó lakcímmel rendelkező, 2018-ban házasodott személyek nevezhetnek.

● Minden játékos egy képpel nevezhet, utólagos módosításra, képcserére nincs lehetőség.

● A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

● A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a játékszabályzatban foglalt pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők publikációkban képeiket térítésmentesen használják.

A verseny győztese az lesz, aki a legtöbb szavazatot (lájkot) kapja az alábbi űrlapon beküldött fotóra. Szavazni az alábbi űrlap „Szavazás” lapján lehet.

A beérkezett fotókat minden esetben ellenőrizzük, a szabályok be nem tartása pedig azonnali kizárást von maga után!

A képeket beküldeni az alábbi űrlap kitöltésével lehet, a játék teljes ideje alatt, a szavazás lezárásáig (2019. január 13. 23.59)

A feltöltött fotókra feltöltés után azonnal lehet szavazni. Nem tiltott természetesen, hogy a pályázó a saját közösségi oldalán is népszerűsítse saját fotóját és szavazásra biztassa ismerőseit. Viszont a népszerűsítésnél nyereményjátékot indítani TILOS!

Szavazni bejelentkezett Facebook-felhasználóként lehet, egy képre a játék során egy szavazat adható.

Nevezési és egyben szavazási időszak: 2018. december 11. – 2019. január 13. 23:59

Eredményhirdetés: 2019. január 15. 11:00

A nyerteseket e-mailben értesítjük. Az ajándék átvételéről a nyertesekkel egyenként, személyesen egyeztetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában