kétórás egészégnap

2018.11.26. 15:00

MMK egészségnap: főként a reumáról

A Munkásművelődési Központ várja azokat az érdeklődőket, akik számára fontos az egészségük megőrzése és az, hogy minél többet tudjanak meg bizonyos betegségek, ez alkalommal a reumatikus megbetegedések természetéről.

Tóth Alexandra

A kétórás egészégnapon először a Recte klub (Reumás Betegek Célzott Terepiájáért Egyesület) mutatkozik be, majd közérthető, de orvosi szakmai alapokon nyugvó előadást hallhatunk. Kettőkor egy igazi roadshow veszi kezdetét a mozgás fontosságáról, valamint annak korlátozottságáról akkor, ha már kialakult reumatikus betegséggel rendelkezünk. Eztán egy interaktív beszélgetés során a kezelési módok kerülnek terítékre, célzott és biológiai terápiáról lesz szó.

A délutánt egy kötetlen betegfórum zárja majd, amikor mindenki felteheti a kérdéseit a szakembereknek, és tanácsokat kérhet tőlük.

November 30-án tehát mindenkit vár az MMK és a Recte klub, akinek reumás panaszok nehezítik meg a mindennapjait vagy csak egyszerűen érdeklődik a téma iránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában