Nem csak a vasgyártással összefüggő témákkal foglalkoznak

2018.11.10. 14:30

Kamarai OMBKE-klubdélutánt rendeztek

Klubdélutánt rendezett az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület (OMBKE) csoportja csütörtökön a kereskedelmi kamara nagytermében.

Pekarek János

Bocz András helyi elnök ismertette: az országos választmány ügyvezető igazgatói tisztségéről lemondott Gagyi Pálfi András helyére dr. Szabados Gábor került – így a közeljövőben új főtitkárhelyettest kell majd választaniuk.

Kondorosi Gabriella és (ülve, elöl) Narancsik Zsolt
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Ezután Kondorosi Gabriella ismertette Vidovenyecz Viviennel közös dolgozatát, a Dunaferr Labor környezetvédelmi és kémiai főosztályának munkáját „Legionella – tömeghisztéria, vagy tényleg féljünk?” címmel. Végeredmény: az 1977-ben Amerikában feltűnt baktérium valóban veszélyes, ám félni felesleges, rendszeres ellenőrzéssel, karbantartással és fertőtlenítéssel megelőzhető a baj. Majd Bocz András, Kiss Balázs, Márkus Dénes, Vainel Viktor és a maga kutatásainak eredményeit mutatta be Narancsik Zsolt: A nyúlásmérés rejtelmei lágyacéloknál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában