még jelentkezhetnek

2018.10.12. 09:30

Rezsicsökkentés – várják a kérelmeket

A téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülhetnek a fűtési költségek enyhítése érdekében.

Szabó Szabolcs

Az érintett dunaújvárosi polgároknak a szükséges igénybejelentő lapot kitöltve, aláírva 2018. 10. 15. napjáig, azaz jövő héten hétfőig kell benyújtaniuk a dunaújvárosi polgármesteri hivatal szociális osztályán ügyfélfogadási időben.

Az eddig beérkezett kérelmekkel kapcsolatban Németh Tünde, az önkormányzat sajtószóvivője elmondta, hogy eddig a vártnál kevesebben éltek a lehetőséggel, így az önkormányzatnál továbbra is várják a igényléseket.

Számos családnak jelent nagy segítséget a szociális alapon igényelhető tűzifa
Fotó: mti

Németh Tünde kiemelte azt is, hogy a munkanap-áthelyezés miatt szombaton is felkereshető a szociális osztály, valamint, hogy a határidő elmulasztása jogvesztő, azaz október 15. után már nem lesz mód befogadni az igényléseket.

Háztartásonként egy igénybejelentés nyújtható be. Az igénybejelentő nyilatkozaton rögzíteni szükséges az igényelt fűtőanyag fajtáját, amely később nem módosítható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában