tájékoztató

2018.10.31. 07:00

Forgalmi rend változás lesz Dunaújvárosban!

Az előző évekhez hasonlóan a Mindenszentek és Halottak napja miatt forgalmi rend változás lesz Dunaújvárosban a köztemető környékén.

duol.hu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotó: wikimedia

A Temető utca és Vadvirág utca kereszteződésénél „Behajtani tilos” Kivéve busz és taxi„ közúti jelzőtáblák, míg a Frangepán utca és Páskom utca kereszteződésében ”Egyirányú forgalmi út„ közúti jelzőtábla, valamint parkolást szabályzó táblákat helyeznek ki. Ezek alapján a Temető utcáról a Frangepán utca felé lehet tovább haladni, míg a temetőt elhagyva a Temető utcán kell végig haladni, így ezzel is biztosítva a várható megnövekedett forgalmat, valamint a gépjárművek parkolását. A forgalmi rend 2018. október 31-én (szerdán) reggel 8 órakor lép hatályba és 2018. november 5-én (hétfőn) reggel 8 órakor áll vissza az eredeti forgalmi rend. Ezen időszak alatt mind a rendőrség és mind a polgárőrség jelenlétével segíti a gépjárművek zavartalan közlekedését. A gépjárművel érkezőktől azt kérik, hogy a jármű utasterében látható helyen semmilyen értéket ne hagyjanak!

Ugyanezen időszak alatt a Magyar út – Petőfi S. út – Tolsztoj u. csomópontban, volt Szórád iskola előtti gyalogos átkelőlámpa, valamint a Magyar út – Park Center csomópontban a jelzőlámpák sárga villogós üzemmódban fognak működni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában