jubileumi köszöntésekkel

2018.10.11. 10:00

Főnővéri értekezletet tartottak a kórházunkban

Október 10-én a főnővéri értekezlet napirendi pontjai előtt Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató és dr.Juhászné Bordács Veronika vezető ápoló köszöntötte a nyári hónapokban elmaradt valamint a szeptember október hónapokban jubiláló munkatársainkat.

duol.hu

A jelenleg ünnepelt munkatársaink nyári hónapokban jubiláltak Sári Anna ápoló a sebészeti osztályról, Szabó Zoltánné diplomás ápoló a belgyógyászati osztályról és Csesznekné Rubi Valéria ápoló a szemészeti osztályról 25 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati ideje alapján részesült jubileumi jutalomban.

Szeptemberi hónapban Czimmer Tímea röntgen asszisztens a radiológiai osztályról, Nagy Éva ápoló a szemészeti osztályról és Győrikné Gelencsér Krisztina szülésznő a szülészet-nőgyógyászati osztályról 25 év közalkalmazotti jogviszonyban, míg Gombosné Németh Ivett általános ápoló a sebészeti osztályról és Nyuli Nóra főnővér-helyettes az intenzív osztályról 30 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati ideje alapján részesült jubileumi jutalomban. Negyven év közalkalmazotti jubileumi oklevelet Magyari István betegszállító a traumatológiai osztályról vehetett át.

Októberi hónapban Szabó Attiláné vezető asszisztens-helyettes a radiológiai osztályon 25 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati ideje alapján részesült jubileumi jutalomban.

Az okleveleket Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató, dr. Juhászné Bordács Veronika vezető ápolóval együtt adta át, majd gratulált és megköszönte a közalkalmazotti munkaviszonyban eltöltött eddigi munkájukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában