tegye próbára magát

2018.10.09. 12:00

Elstartol az újvárosi Nagy KRESZ-teszt

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a Dunaújvárosi Baleset-megelőzési Bizottsággal közösen meghirdeti a Nagy KRESZ-teszt elnevezésű dunaújvárosi közlekedési vetélkedőt.

Balla Tibor

A verseny célja a járművezetők elméleti tudásának fejlesztése, közlekedési ismereteinek bővítése. A megoldandó KRESZ-feladatok különlegessége, hogy mindegyik kérdés olyan közlekedési szituációt ábrázol, amelyekkel Dunaújvárosban közlekedve találkozhatnak a járművezetők.

A szituációkkal Dunaújvárosban is találkozhatnak

A verseny két részből tevődik össze, az első fordulóra bárki nevezhet, aki a versenykiírást elfogadja és regisztrál az online felületen az önkormányzat honlapján, majd kitölti a 40 kérdésből álló tesztlapot. A tesztlap kiértékelésének eredményéről e-mailben kapnak tájékoztatást.

A második fordulóra az online tesztet kitöltők közül az első 10 legeredményesebb versenyző jut tovább, akik a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon megrendezendő döntőben bizonyíthatják tudásukat. A győztes a Hankook Tire Magyarország által felajánlott első díjat, egy százezer forint értékű gumiabroncs-vásárlási utalványt, oklevelet és emlékérmet vehet át a szervezőktől. A második helyezett a Tolna-Őr Kft., a harmadik helyezett pedig a dunaújvárosi Interspar Áruház díjában részesül. A döntőbe jutott tíz versenyző a Dunaújvárosi Baleset-megelőzési Bizottság ajándékcsomagját veheti át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában