önt is érintheti

2018.08.21. 18:00

Változik a vasúti menetrend Pusztaszabolcs és a főváros között

Pályakarbantartási munkák miatt változik a vasúti menetrend.

duol.hu

Budapest, 2016. szeptember 23. Kelenföld vasútállomás 4. vágányára megérkezik a MÁV Start Zrt. Budapest Déli pályaudvaráról Martonvásárra tartó zónázó személyvonat modern szerelvénye. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTI/MTVA/Bizományosi

Fotó: Jászai Csaba

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint, 2018. szeptember 3-tól 2018. szeptember 21-ig Kelenföld –Érd felső és Kerta – Boba állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest – Székesfehérvár és a Budapest – Pusztaszabolcs vasútvonalon a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

2018. augusztus 27-től – a munkába járást megkönnyítve – munkanapokon új személyvonat indítására kerül sor Pusztaszabolcsról 4:30 órakor Budapest-Déli pályaudvarra, mely személyvonat Budafokon is megállításra kerül 5:34 órakor.

Továbbá a korábbi tájékoztatástól eltérően, az őszi tanévkezdésre, 2018. augusztus 27-től újból forgalomba áll mindkettő délutáni (16:05 és 17:05 órakor) Budapest-Déli pályaudvarról induló személyvonat, melyek Pusztaszabolcsig közlekednek.

A kizárásra kerülő Kelenföld-Érd felső szakaszon fekvő megállóhelyek a módosuló 700-as jelzésű VOLÁNBUSZ járattal közelíthetők meg. A 700-as vonalcsoport menetrendje kibővül, egyes járatok útvonala ideiglenesen Budafokig meghosszabbításra kerül. A járatok összeköttetést teremtenek Érd alsó, Érd felső, Érdliget és Budatétény vasútállomások között. Az óránként közlekedő pusztaszabolcsi vonatokra Érd felsőn biztosítanak csatlakozást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában