újranyit a közért

2018.06.07. 08:30

Régi-új bolt a Rómain

Ma reggeltől ismét várja a vásárlókat az egykori Duna-parti nagy közért. A boltnyitásról és további számos lehetőségről Lőrinczi Konrád helyi önkormányzati képviselőt kérdezük.

Szabó Szabolcs

– Sajnos hosszú éveken át zárva volt a korábban népszerű élelmiszerbolt. Az utóbbi években az érintett területen élő lakók többször is megkerestek, hogy kezdeményezzem az említett ABC újranyitását. Ennek érdekében számos tárgyalást is folytattam a leendő üzemeltetővel. Nagyon örülök hogy egy új élelmiszerbolttal bővül e városrész kínálata, hiszen mindez a környéken élők életminőségét is javítja.

Ma reggeltől ismét nyitva a kedvelt élelmiszerbolt Fotó: ZsE/Dunaújvárosi Hírlap

Az önkormányzati képviselőt a korábban leégett szelektív hulladékgyűjtőről is kérdeztük:

– A lakók is jelezték, hogy örülnének egy új szelektívgyűjtő állomásnak. A tervek szerint az érintett területen bővítik majd a térfigyelő-kamerarendszert is, ha ez megvalósul, akkor majd lehet arról szó, hogy ismét telepítenek egy új szelektív hulladékgyűtő állomást az érintett területen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában