Sikít a közönség, repül a trikó

2018.06.18. 15:00

Fergeteges volt a RockBox zenekar fellépése a DUDIK Fesztiválon

A Dunaújváros–Mezőfalva tengelyen munkálkodó RockBox zenekar nevét már megismerte a közönség. Képviseltették is magukat a színpad előtt, és most sem csalódtak, elsöprő hangulatú bulit tudhatnak a hátuk mögött a DUDIK-on.

Balla Tibor

Somodi Zsolt, Soma színpadra termett frontember

Fotó: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

Turi Tibor gitáros, énekes örömmel emlékszik vissza, hogy a Városháza téren az ő koncertjükön többen voltak, mint a nagynevű sztárfellépő műsorán. Az nagyon jólesett nekik, mint ahogy most is, a DUDIK-on, ahová már ötödik éve járnak koncertezni. Itt nagyon vevők arra a zenére, amit ők játszanak. A zenekar sikereiben az alapos felkészülésen túl nagy szerepe van a frontembernek, Somának (Somodi Zsolt), aki amellett, hogy remekül interpretálja a nyolcvanas évek hazai rockslágereit, show-manként sem utolsó, már a második számnál sikít a közönség, repül a magáról letépett trikó.

Somodi Zsolt, Soma színpadra termett frontember
Fotó: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

Persze eleinte még tartottak a fesztiváltól, azt gondolták, ez az „őszinte rock” műfaj nem illik ide, úgysem lesz jó buli. De az lett, mint ahogyan azóta mindegyik. Persze emögött nagyon sok munka áll, és nem egyszerű hat embert összehozni a próbákra. Merthogy mindenki mással foglalkozik, a munka mellett járnak el muzsikálni. De nagyon élvezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában