a legkisebbek programjai

2018.04.15. 15:00

Óvodai rendezvények

A héten több helyi óvoda ad városi és megyei szintű rendezvénynek otthont.

Tóth Alexandra

A Kincskereső tagóvoda kis csapata Fotó: Hankusz Kálmán / DH

Hétfőn egy órakor a Csillagvirág tagóvoda klubhelyiségében köszöntik ajándékkal és egy kedves műsorral a pedagógiai munkát közvetlenül segítő dajka néniket, pedagógiai asszisztenseket, gyógypedagógiai asszisztenseket.

Kedden előadásokkal mutatkozik be a gyógypedagógiai munkaközösség az Arany­alma tagóvodában tíz óra és negyed három között. A téma: a szakmai segítség nyújtásának fontossága az integrált csoportban, és egymás elfogadása lesz.

A szerdai program helyszíne a Napsugár tagóvoda. Reggel kilenc és tizenegy közt meséléssel, verseléssel, mesedramatizálással készülnek a szervezők. Ezzel egy óvodai csoport komplex tevékenységét mutatják be a gyerekekkel.

Az óvodapedagógusok által készített eszközöket építik be a foglalkozásba, azok mindennapi használatát mutatják be, valamint felhívják a figyelmet a mese fejlesztő hatására a gyerekek világképének alakulásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában