Mit tehetünk magunkért?

2018.04.23. 16:30

A gyermekgondozás az ő hivatásuk – Dicséretet kaptak az újvárosi kisgyermekgondozók

A bölcsődék ünnepnapján kitüntetéseket is átadtak. Százhatvanhat éve alakult meg az első bölcsőde Magyarországon (1852. április 21.), 2010 óta ez hazánkban a bölcsődék hivatalos napja.

Pekarek János

Dr. László Borbála osztályvezető megköszönte a bölcsődei dolgozók kiváló munkáját

Fotó: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

A Bölcsődék Igazgatósága, Dunaújváros (BID) ez alkalomból rendezte meg hagyományos ünnepségét a városháza rendezvénytermében, szombaton délelőtt 9 órától. A megnyitót dr. László Borbála, a polgármesteri hivatal humán szolgáltatási osztályvezetője mondta, tisztelettel és szeretettel megköszönve a bölcsődék dolgozóinak azt a munkát, amit nap mint nap végeznek a rájuk bízott kisgyerekek gondozásában.

Ezután Kleinné Németh Judit, az egészségmegőrzési központ vezetője rendkívül érdekes előadásban vázolta fel, hogy milyen fontos őszintén megválaszolnunk néhány kérdést, mint például az előadás címéül szolgálót is: Mit tehetünk magunkért?

Dr. László Borbála osztályvezető megköszönte a bölcsődei dolgozók kiváló munkáját
Fotós: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

Ezután Varga Anna Éva, a BID vezetője értékelte az intézmény elmúlt, 2017-es évét. A részletes beszámolóból két dolgot emelünk ki: az egyik a Béke városrészi Makk Marci bölcsőde teljes felújítása, a másik: tavaly 314 gyereket írattak be, ez a helyek 77 százalékát jelenti. Igazgatói dicséreteket is átadtak: ilyenben részesült Barabás Annamária, Péli Szabina, Vass Istvánné. Végül a Hétszínvirág bölcsőde munkatársai adták az ünnepi műsort, Hófehérke és a hét elhízott törpe című mesebohózattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában