hölgyek ünnepe

2018.03.05. 13:58

Mutatjuk, milyen nőnapi programok várnak rád Dunaújváros környékén

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet városszerte ünnepelnek zenés estekkel.

duol.hu

Baracson március 10-én, szombaton 18 órakor a Faluházban Vastag Tamás műsorát láthatja közönség. Lányoknak, asszonyoknak ingyenes a belépés.

Mezőfalván március 8-án, csütörtökön tartják a nőnapot. A Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében 17 órai kezdettel Márok Csaba polgármester és Feke Pál musicalszínész köszönti a résztvevőket. A rendezvény ingyenes.

Nagyvenyimen is a nők napján, március 8-án, csütörtökön 18 órától a Kossuth Lajos Általános Iskola tornatermébe nőnapi zenés estre invitálják a hölgyeket és kísérőiket. Elsőként dr. Zseli József önkormányzati képviselő köszöntőjét hallhatjuk, majd Sasvári Sándor és Sasvári Léna műsora szórakoztatja a megjelenteket. A részvétel feltételeiről a művelődési házban érdeklődjenek.

Rácalmáson kedves vendég, Koltai Róbert zenés kabaréestjére invitálnak mindenkit – nem csak hölgyeket. A művelődési házban tartják a városi nőnapi rendezvényt március 8-án 18 órától. A színvonalas program ingyenes.

Óváros, Pentele Klubház 

Szombaton 17 órától az egykori legendás táncdalfesztiválokat idézik meg Óvárosban, a Pentele Klubházban. Az apropót egy kerek évforduló szolgáltatja, hiszen ötven évvel ezelőtt jelentkezett először a magyar popipart a mai napig befolyásoló első táncdalfesztivál. Egy kis múltidézés: „Amikor én még kis srác voltam”, „Mama”, „Kislány a zongoránál” – a három dal közül alighanem legalább kettő ismerős egy mai nagyszülő számára – minden bizonnyal, de ahogy ejtőernyőzünk lefelé a korosztályok között, még számtalan helyről számíthatunk csillogó szemű rajongókra. Szóljon hát a dal! Közreműködnek: Express együttes, Omega együttes, Harmónia vokál, Stúdió 11 együttes, Magyar Rádió és Televízió Szimfonikus Zenekara Kamaraegyüttese, Hungária együttes, Illés együttes Syrius együttes és még sokan mások...” Az előbbi idézet a hatalmas sikert aratott 1968-as dalseregszemle alapján készült sikerfilmből származik.

Vigyorgó Supernemek – szombaton zúznak is

Március 10-én, szombaton este az újvárosi Galéria Jazz Klubban zúz a városunkba már visszajáró Supernem névre hallgató poppunk trió. Előtte bemelegít a Meg egy Cukorka roppant intenzív alakulat. Visszatérve a Supernemre, Papp Szabolcs és az általa vezetett dalkör már eddig is számos szép és örök élményű pillanatot szerzett a helyi rajongótábornak. Most a Weekend címkézetű mutatvánnyal érkeznek. Kezdés este fél tíztől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában