március nyolc: nőnap

2018.03.08. 10:49

A hölgyek tisztelete

A hagyományokat követve ebben az évben a Dunaújvárosi Egyetem kollégiumában köszöntötte a hölgyeket dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő a március 8-i nőnapon.

Várkonyi Zsolt

Dr. Galambos Dénes a Dunaújvárosi Egyetem kollégiumában köszöntötte az intézmény hölgy hallgatóit, oktatóit és dolgozóit. Fotó: Zsedrovits Enikő/DH

Ebből az alkalomból virággal kedveskedett az egyetem hölgy hallgatóinak, oktatóinak és dolgozóinak. Az egyetemi helyszínválasztás szimbolikus is volt, hiszen 2018 a családok éve. Az egyetem mindamellett, hogy több ezer diák oktatását, képzését végzi, egyben családbarát munkahely is, bölcsődét is működtetve. Az országgyűlési képviselő emlékeztetett arra, hogy a kormány a család, gyermek, otthon és tanulás programját megvalósítva anyagi és erkölcsi támogatást nyújt az ifjú házasoknak, az otthonteremtés és a gyermekvállalás előtt állóknak, a nagycsaládosoknak, a munkába szülés után visszatérőknek, valamint az időseknek is.

Dr. Galambos Dénes a Dunaújvárosi Egyetem kollégiumában köszöntötte az intézmény hölgy hallgatóit, oktatóit és dolgozóit.
Fotó: Zsedrovits Enikő/DH

 

Örömmel említette, hogy a hölgyek 40 éves munkaviszony után nyugállományba vonulhatnak, és ez a jövőben is így marad.

Dr. Galambos Dénes egy jól ismert gondolatot idézve elmondta, hogy minden sikeres férfi mögött egy nő áll, és ez nála is így van, hiszen nem a történelmi kezdetekben kell keresni a hölgyek tiszteletét, hanem a napi valóságban, mindennapi életünk része kell, hogy legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában