jelmezek

2018.02.14. 08:00

Kicsik és nagyok kedvenc maskarái

Sokféle, roppant olcsó jelmezt kínálnak a szupermarketek. De mit tesznek az igényesek? Inkább kölcsönöznek.

Kovács Anita

Bocsánat a megfogalmazásért, de a nagy bevásárlóközpontokban kapható jelmezeket leginkább az „egyszer használatos” jelzővel tudnám illetni. Silány anyagból készített, egyéniséget nélkülöző modelleket kínálnak. Nem úgy Farkasné Pulay Csilla rácalmási kölcsönzőjében, ahol egyedi darabokra lelhetnek az üzletbe betérő érdeklődők.

– Fontosnak tartom, hogy a ruhadarab még nem jelmez, akkor válik azzá, ha gondosan összeválogatjuk hozzá a ki­egészítőket – mondta el lapunknak Farkasné Pulay Csilla. A szakembertől azt is megtudtuk, hogy a kisfiúk mostanság legszívesebben a Star Warsból ismert valamelyik hősnek öltöznek be, és hogy a lányoknál még mindig hódítanak a hercegnős darabok. Az állatos maskarákat pedig fiúk és lányok egyaránt szívesen öltik magukra.

Minél színesebb, annál jobban mutat Fotó: Schutterstock

Az üzletvezető a követke­zőket fűzte még hozzá: – Nagy örömömre nemcsak a gyerekek, hanem sok felnőtt kölcsönöz jelmezt magának, és a párok gyakran egymáshoz öltöznek, ami kiválóan mutat egy felnőtteknek megrendezett eseményen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában