a fiatalokat támogatja a bál

2018.02.05. 14:44

Nyolcadik alkalommal rendezte meg a bálját a dunaújvárosi kamara

A nyolcadik Vállalkozók Bálja tombolabevétele a fiatal szakemberek hazai és nemzetközi versenyeken való részvételét támogatja, az eseményen átadták az Év Vállalkozása Díjakat is.

KŐHALMI KÁLMÁN

Büszke csapat az Év Dunaújvárosi Vállalkozása Díjjal: Berényi László Tamás ügyvezető igazgató munkatársaival és a néhány perccel előtte átvett elismeréssel, huszonöt év kiemelkedő munkája vezetett idáig Fotó: Zsedrovits Enikő

Az évről évre sikeresen megrendezett rendezvény idén is színvonalasan, hangulatosan valósult meg a Campus Arénában. Megnyitó beszédében a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Králik Gyula a bált a jövő ígéreteinek, a fiatal szakembereknek ajánlotta, hiszen a kamara elnökségének döntése értelmében a bál tombolabevételét a szakmai világversenyeken és az országos szakmai verseny döntőjében résztvevők felkészülésének támogatására, a kiemelkedő eredményt elérőknek az elismerésére fordítják. A felajánlók értékes ajándékai és a bálozók jóvoltából a kitűzött célra több mint négyszázezer forint gyűlt össze a tombolák értékesítéséből.

Az Év Dunaújvárosi Vállalkozása Díjakat idén is három helyi vállalkozás vehette át. A tíz éve alakult, modern technológiát képviselő autószerviz, a Quality Dunaújváros Kft. díját Nyakacska Zsolt ügyvezető vette át. Az ipari villamos szerelési és kivitelezési tevékenységet kimagasló szinten, 1982 óta végző Amper 99 Kft. díját a tulajdonos ügyvezető, Molnár János kapta kézbe. Az alapításának huszonötödik évét tavaly ünnepelt, járórácsok, ipari lépcsőrendszerek gyártását végző Meiser Ferroste Kft. elismerését a céget a kezdetektől vezető Berényi László Tamás ügyvezető igazgató vehette át a kamara képviselőitől.

Büszke csapat az Év Dunaújvárosi Vállalkozása Díjjal: Berényi László Tamás ügyvezető igazgató munkatársaival és a néhány perccel előtte átvett elismeréssel, huszonöt év kiemelkedő munkája vezetett idáig
Fotó: Zsedrovits Enikő

A megnyitót, díjátadást követően finom vacsora várta a bál résztvevőit, majd a Digitál Együttes kibővítésével fergeteges hangulatot varázsoló Gipsy Kings Tribute Együttes és Tánckar töltötte meg latinos zenéjével a „parkettet”. Persze a Digitál a „bővítmények” nélkül is hozta a későbbiekben a megszokott, a bálozókat az egész este során a tánctérre invitáló teljesítményét. A sztárfellépő, Takács Nikolas kvalitásait jól ismerhetik a dunaújvárosiak, hiszen már többször láthatták őt helyi színpadon, a szombati bálon is hű maradt a tőle megszokott, magas szinthez.

A tombolán idén a legértékesebb nyeremény egy 185 ezer forintos klímaberendezés volt, de lehetett hat éjszakás, két felnőtt és két gyermek részére szóló balatonszemesi családi nyaralást is nyerni, illetve százezer forintos gumiabroncsszettet is. Emellett még számos értékes felajánlás várta a szerencsés tombolavásárlókat.

 

A hangulaton, a finom ételeken-italokon, a táncon túl az idei bál is hozta azt, amiért a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara a rendezvényt 2011-ben elsőként szervezte meg: a térség gazdaságát meghatározó vállalkozások képviselői közötti közösségteremtés volt a cél. Hogy ez a közösség szépen formálódik, mutatja, hogy a nyolcadik alkalommal megrendezett bál résztvevőinek a döntő része évek óta visszatérőnek mondható, azonban rendre találni a bálozók között olyanokat, akiket ez a törzscsapat vonz az asztaltársaságokba. Meg kell becsülni egy ilyen múlttal rendelkező helyi hagyományt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában