elismerés

2018.02.26. 12:00

Hat dunaújvárosi orvost is díjra jelöltek

1937-ben orvosi és élettani Nobel-díjat kapott Szent-Györgyi Albert. A 80 éves évforduló alkalmából, a „Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány” létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat.

pantaleon.hu

Idei évben több a dunaújvárosi Szent Pantaleon kórházban dolgozó orvos, betegeik jóvoltából felkerült arra a listára, akikre szavazni lehet, hogy megkaphassák a hét országos díj valamelyikét.

2018. március 30-ig lehet szavazni a listán szereplő orvosokra, akik névsor szerint Dunaújvárosból: Dr. Baráth Károly szülész-nőgyógyász, Dr. Rombauer Edit sebész és onkológus, Szilágyiné Dr. Tóth Erika aneszteziológus és kardiológus, Dr. Varsányi Mária gyermekorvos, Dr. Vaszkun László fül-orr-gégész, Dr. Veszprémi Tibor urológus. A díjátadó ünnepséget 2018. április 26-án Budapesten, az MTA- székház klubjában tartják.

A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat minden évben, munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni az alapítvány, akiket a szakmai zsűri mellett pácienseik is érdemesnek tartanak erre. Hét közönség díj és két szakmai díj kerül majd átadásra. A díjra jelöltek közül a nagyközönség választja ki majd az adott év 7 közönség díjasát. Az alapítvány ezen felül 2 szakmai díjat nyújt át minden évben. Szavazni ide kattintva lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában