A Gárdonyi hét műsora elkezdődött

2017.11.14. 09:00

Vetélkedő, sportverseny, diáktanács-választás

Ünnepélyes megnyitóval kezdődött meg hétfőn reggel kilenc órakor a Gárdonyi-hét eseménysorozata.

DH

Az iskola névadójáról szóló vetélkedővel kezdődött Fotó: Ady Géza

Hétfőtől péntekig minden nap változatos programokkal igyekszik diákjainak kedvében járni a Gárdonyi Géza tagiskola. Tegnap például, a Gárdonyi-hét első napján délután két órától az alsósoknak kreatív kézműves-játszóházat rendeztek, amíg a felsősök Gárdonyi-vetélkedőn mérhették össze tudásukat az iskola névadójáról.

Az iskola névadójáról szóló vetélkedővel kezdődött Fotó: Ady Géza

Ma reggel bolhapiaccal, majd sportvetélkedőkkel folytatódik a rendezvénysorozat, délután fél háromtól pedig alsós diákpolgár-avatót rendeznek, a felsősök pedig Ki mit tud? vetélkedőn vehetnek részt. Szerdán zumba, biofalat-kóstoló, illetve felsős diákpolgár-avató, csütörtökön lábtoll-labda, kidobó játék, majd söprűöltöztetés, halloweenbüfé és halloween jelmezes diszkó következik. Végül pénteken délelőtt suligyűlés koronázza meg a Gárdonyi-hetet: itt választanak új diáktanácsot az iskola alsó- és felsőtagozatos tanulói. A diáktanácsnak nagy szerepe lesz tanévben!

Tekintse meg galériánkat is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában