Pecsét István

2017.10.18. 07:30

Jó hírek érkeztek a város támogatottjáról

Végre jó híreket kaptunk a város és a városkörnyék támogatottjáról, Pecsét Istvánról, aki a nyár eleje óta újabb kínai gyógykezelésen van, hogy leküzdje súlyos rákbetegségének maradékát is.

Pekarek János

Pecsét István most a kínai klinikán fekszik, kezelik Fotó: AG

Édesapjával beszéltünk tegnap, és megtudtuk, hogy István szervezetében abbamaradt az eredendő betegség, a krónikus bélgyulladás legújabb rohama. Így már rendesen tud táplálkozni, hízott is majdnem tíz kilót!Tán november végére meggyógyul?

Hirtelenjében nem is tudjuk eldönteni, hogy melyik a jobb hír: az, amelyik arról szól, hogy a Crohn-betegségből eredő krónikus bélgyulladás legutóbbi rohama elmúlt, és István már maga főz saját magára, hogy minél előbb felerősödjön a hazai ízektől, s hízott is már egészen hatvankét kilóig? Vagy az a jobb hír, hogy a folytatódó kezelések hatására orvosai úgy döntöttek: jövő héten elkezdik Istvánnál a nagy kivizsgálást, hogy megtudják, a kínai klinika különleges kezelései mennyit használtak betegüknek? Ez utóbbi hírhez tartozik még, tudtuk meg idősebb Pecsét Istvántól, hogy ha a kivizsgálás jó eredménnyel zárul, vagyis a megmaradt egyetlen daganat összehúzódásáról, vagy még inkább: felszívódásáról értesülnek, akkor várhatóan november vége felé hazaindulhat István. Leírni is alig merjük a nagyon várt jó hírt: hazajöhet – mert meggyógyult!

Pecsét István most a kínai klinikán fekszik, kezelik Fotó: AG

De ne szaladjunk előre. István most a klinikán fekszik, a soron lévő kezelés alatt. Ha ez a kezeléssorozat is sikerrel végződik, akkor elmondhatjuk, hogy támogatottunk hihetetlen kitartása és akaratereje nem volt hiábavaló, a sok gyűjtés, adomány elérte célját!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában