négykerekű csodák

2020.10.08. 09:00

Felbőgnek a szlalomautók motorjai szombaton

Igazán különleges és ínyenc programot kínálnak a technikai sportokat kedvelőknek október 10-én 9 órától a vasmű főkapuja előtti téren

Horváth László

Dunaújvárosban hagyományteremtés céljával először rendeznek autós szlalomversenyt. A szervezők közül Nyúl Ferenc adott lapunknak előzetest a várható látványosságról.

Nyúl Ferenc a szervezők nevében remek autós szlalomversenyre várja az érdeklődőket
Fotó: Horváth László / Dunaújvárosi Hirlap

– Kapcsolódóan az országos versenysorozat bajnoki futamaihoz, ezúttal Dunaújvárosba hoztuk el ezt a látványos és nagyszerű technikai sportot. Szeretnénk legalább évente egyszer itt megjelenni ezzel a programmal. Talán sikerül megszerettetni az itteni emberekkel is, hiszen az ország számos településén nagy sikerrel zajlanak a futamok. Hivatalosan I. Duna Szerszám Kupa Autós Szlalomverseny néven indítjuk be szombaton a motorokat – válaszolta érdeklődésünkre a program beharangozójában Nyúl Ferenc. Majd hozzátette a következőket is, hogy tovább fokozza az ilyen jellegű programok iránt érdeklődők figyelmét.

– A program a nagyközönség számára ingyenes. Meghatározott helyekről, biztonságban követhetik majd a küzdelmeket az érdeklődők. Mivel elég nagy területen helyeztük el a nézőteret, így létszámlimit nem várható, de a rendezőség és a vírushelyzet előírásait azért kérjük betartani. Nagyon készültünk erre a versenyre, amelyre már hatvanan jelentkeztek. Szombaton kilenc órától tehát szeretettel várjuk az érdeklődőket. Külön öröm volt számunkra, hogy a város vezetése és a vasmű is korrektül állt hozzá, és támogatják ezt a rendezvényünket. Nagyon bízunk benne, hogy mindenkinek maradandó élményt nyújtunk majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!