érdekes téma

2020.10.18. 07:30

Építőipari tájékoztató fórum kamaránál

Az építőipari kivitelezési tevékenység szabályozásában bekövetkezett változások és az elektronikus építési napló alkalmazás új fejlesztései szerepelnek az október 27-ei fórum témái között.

duol.hu

Debrecen, 2017. január 23. Érkezik a friss beton a Dóczy Lakópark építésén. A debreceni Hunép Universal cégcsoport saját beruházásban és kivitelezéssel építi a lakóparkot, amiben 224 lakásos három tömbbõl álló épületegyüttes készül. Szakmai és pénzügyi elõrejelzések szerint idén tovább folytatódik az építõipar termelésének, 2016 õszétõl tapasztalható növekedése. Az várható, hogy az ágazatot a magánberuházások és a lakásépítés lendíti tovább. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA / MTI

Fotó: Oláh Tibor

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara építőipari tájékoztató fórumot tart, 2020. október 27. (kedd) 13.00 órától. Helyszín: Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székháza (Dunaújváros, Latinovits Z.u.10.)

Program:

  • 12:45– 13:00 Regisztráció
  • 13.00 órától: Az építőipari kivitelezési tevékenység szabályozásában bekövetkezett változások, és az elektronikus építési napló alkalmazás új fejlesztései
  • Előadó: Kozári Mihály Fejér Megyei Építészek Kamarája

  • Konzultáció, kérdések, válaszok
  • Az előadás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!