pár száz forint

2021.09.16. 07:30

Az elsőbbségi tényleg előbbre való?

Agárdy Csaba

Kecskemét, 2020. június 15. Biró Albert postás nemzeti konzultációs kérdõívet tartalmazó levelet dob postaládába egy kecskeméti társasházban 2020. június 15-én. Ezen a napon Kecskeméten megkezdõdött a nemzeti konzultációs kérdõívek kézbesítése, amely várhatóan egy hónapig tart. A posták a mintegy 7,8 millió küldeményt ütemezetten kapják meg. MTI/Ujvári Sándor

Forrás: MTI

Fotó: Ujvári Sándor

Tegnap levelet hozott a posta az én nevemre, a történet szempontjából teljesen lényegtelen, hogy melyik szolgáltatótól. Ami viszont fontos, hogy elsőbbségivel érkezett a küldemény. Ebben az esetben az emberfia sok jóra nem számít, gyomorösszeugrás, ugyan mit vétettem? Kiderült, egy egyszerű számlalevél volt a borítékban, ami pár száz forintról szólt. Természetesen kilenc oldalon, a zöldvilág, a környezetvédelem jegyében. Ami a dologban a leglényegesebb: a számlából kiderült, ezt a hatalmas pár száz forintos összeget november elsejéig kell kiegyenlítenem. A kérdés adott: mi volt ebben ilyen hihetetlenül sürgős?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!