rablás miatt

2021.08.20. 09:00

Körözött férfit fogtak Dunaújvárosban

Körözött férfival szemben intézkedtek és eltűnt fiatalt találtak meg a rendőrök.

police.hu

A járőrök 2021. augusztus 19-én 14 óra 28 perckor Dunaújvárosban, a Piac téren ellenőriztek egy 37 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi körözését a Székesfehérvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elrendelte rablás bűncselekmény elkövetése miatt, ezért őt az egyenruhások elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.


Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2021. augusztus 19-én 6 óra 21 perckor Székesfehérváron, a Pozsonyi úton, ahol egy kistehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött össze. A helyszínre kiérkező járőrök az intézkedésük során alkoholszondát alkalmaztak, mely a vétkes sofőrnél pozitív értéket jelzett. A 33 éves ukrán állampolgárságú járművezetőt az egyenruhások a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol ittas járművezetés bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!