tragédia

2019.03.02. 13:18

Halálos baleset történt Nagyvenyimnél

Traktorral ütközött egy kisteherautó, egy ember meghalt, ketten megsérültek.

FMKI

Frissítés: 17:05

VÉGET ÉRT A HALÁLOS BALESET HELYSZÍNELÉSE – rendőrségi közlemény

A 62115-ös számú úton befejeződött a baleset helyszínelése.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. március 2-án 12 óra 20 perc körül a 62115-ös számú úton, Mélykút térségében, ahol eddig tisztázatlan körülmények között egy mezőgazdasági vontató és egy tehergépkocsi ütközött össze. A baleset következtében a tehergépjármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött. A beleset bekövetkezésének körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is kéri a gépkocsivezetőket a közlekedési szabályok maradéktalan betartására, a körültekintő vezetésre!

Fotó: police.hu

Frissítés: 14:30

Szemerei Péter a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság őrmestere, tájékoztatta a szerkesztőségünket, hogy a mezőgazdasági vontató szabályosan közlekedett, sofőrje nem szenvedett sérülést. A baleset további körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják. Az utat lezárták.

Frissítés: 13:55

Nem hivatalos forrásból megtudtuk, hogy a baleset a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet bernátkúti létesítményének közelében történt.

Fotók: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

FMKI tájékoztató:

Egy mezőgazdasági vontatóval ütközött össze egy kisteherautó Nagyvenyim térségében, a 62-es főútról elágazó mélykúti bekötőúton. A kisteherautóban hárman utaztak, egyikük a mentők megállapítása szerint meghalt, ketten könnyebben megsérültek a balesetben. A sárbogárdi hivatásos tűzoltók emelik ki a járműből az elhunyt utast.

Rendőrségi tájékoztató

Egy tehergépkocsi és mezőgazdasági vontató érintett a balesetben.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. március 2-án 12 óra 20 perc körül a 62115-ös számú úton, Mélykút térségében, ahol eddig tisztázatlan körülmények között egy mezőgazdasági vontató és egy tehergépkocsi ütközött össze. A baleset következtében a tehergépjármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az út jellegéből adódóan a járművek forgalmi akadályt nem képeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában