Fejér Vármegye

2024.01.25. 11:00

Drogterjesztők rendőrkézen

Néhány hónapos nyomozást követően a rendőrök négy embert elfogtak, akik a gyanú szerint kábítószert árultak Fejérben. Hármójukat őrizetbe vették.

Duol.hu

Fotó: police.hu

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a tudomásukra jutott információk alapján nyomozást indítottak Székesfehérváron és a környező településeken kábítószert értékesítők ellen néhány hónapja. Az elkövetők azonosítása érdekében végzett összehangolt felderítő és nyomozó tevékenység eredményeként több célszemély is a rendőrök látókörébe került.

Fotó: police.hu

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága nyomozói a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közös, összehangolt akció keretében 2024. január 23-án hajnalban négy helyszínen, egy időben jelentek meg. Az intézkedések során 5 embert állítottak elő, és a kutatások alkalmával kábítószergyanús anyagokat, a terjesztéshez szükséges eszközöket, pénzt és mobiltelefonokat foglaltak le – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n.

Forrás: police.hu

A rendőrök egy 18, egy 31 és egy 42 éves férfit kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki, és kezdeményezik letartóztatásukat. Negyedik, fiatalkorú társuk szabadlábon védekezhet.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában