Az apja nem tudott félreugrani előle

2023.12.22. 18:00

A családi vita után az utcán álló emberek közé hajtott kocsijával

Egy nap alatt elfogták és őrizetbe vették a rendőrök a ráckeresztúri gázolót, aki szándékosan hajtott az utcán tartózkodók közé. Nem sokon múlt, hogy életet követeljen a bűntett.

Molnár Emese

Forrás: police.hu

Több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt indult nyomozás egy 37 éves ráckeresztúri lakossal szemben- írta a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. A közleményből kiderül, hogy a nyomozás adatai szerint a férfi 2023. december 20-án délután Ráckeresztúron, a Csokonai Mihály utcában egy családi vitát követően autóba pattant, majd az utcán csoportosulók közé hajtott. Néhányan el tudtak ugrani a nagy sebességgel érkező jármű elől, azonban a sofőr édesapjának nem sikerült, és áthajtott a lábán. Ezt követően a gázoló ismeretlen helyre távozott anélkül, hogy meggyőződött volna az okozott sérülésről. A Fejér vármegyei nyomozók elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene, amely alapján már a következő nap kattant a bilincs az ámokfutó kezén. A nyomozók M. Zoltánt őrizetbe vették és kihallgatták, majd kezdeményezték a letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában