Közlekedési baleset

2023.10.28. 18:11

Karambol a 6-os főúton, Paks és Dunaföldvár között — Frissítve!

A 6-os számú főút 98-as kilométerszelvénye közelében, Dunakömlőd és Dunaföldvár között halálos kimenetelű baleset történt szombaton délután.

Duol.hu

Fotó: Donka Ferenc / baon.hu

Frissítve! Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy Chevrolet sportkocsi vezetője nem tudta befejezni egy másik kocsi előzését, és frontálisan ütközött a szemből érkező Suzukival. A balesetben vétlen kocsi szekszárdi sofőrje a helyszínen életét vesztette. A sportkocsi huszonéves sofőrje súlyos, míg két utasa könnyebb sérüléseket szenvedett, ők is szekszárdiak. Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják, írja a baon.hu.


Frissítve! Baleset történt a 6-os számú főút 98-as kilométerszelvénye közelében, Dunakömlőd és Dunaföldvár között október 28-án 17 óra 10 perckor.  Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint két autó ütközött össze ismeretlen körülmények között. Az egyik kocsi vezetője olyan súlyos megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesetben többen is megsérültek.

Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. A Dunaföldvár és a Paks felől érkezők is a Madocsa-Bölcske felé vezető úton kerülhetnek – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n.


Frontálisan összeütközött két személyautó szombat délután a 6-os főút Paks és Dunaföldvár közötti szakaszán, a 99. kilométer közelében. A járművek az árokba sodródtak. Az egyikbe beszorult egy ember. Őt feszítővágóval szabadítják ki a műszaki mentést végző paksi hivatásos tűzoltók. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában