Tűzeset

2023.07.09. 17:16

Kiégett egy autó Mezőfalván, teljes útzár, mentőhelikopter érkezik - videóval, képgalériával

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez vonultak a katasztrófavédők vasárnap negyed öt körül Mezőfalva József Attila út és a Rákóczi út kereszteződése környékén.

Duol.hu

Fotó: Veszprémi Nikolett / olvasó

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez vonultak a katasztrófavédők vasárnap negyed öt körül Mezőfalva József Attila út és a Rákóczi út kereszteződése környékén. A balesetben négyen sérültek meg. Jelenleg teljes útzár van a területen. A helyszínt a település belső útjain lehet elkerülni. A mezőfalvi önkéntesek tájékoztatása szerint mentőhelikopter is érkezik.

Az alábbi videót kedves olvasónk, Veszprémi Nikolett osztotta meg velünk. 

Frissítés a Katasztrófavédelemtől:
Árokba borult és kigyulladt egy személyautó Mezőfalván, a Rákóczi Ferenc utca és a József Attila utca sarkán. A benne utazók idejében ki tudtak szállni. A jármű a tetején állt meg, és teljes terjedelmében égett, amikor a dunaújvárosi hivatásos és a mezőfalvai önkéntes tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egységek eloltották a lángokat. A balesethez a mentőket is riasztották.

Frissítés: 
Megszűnt a forgalomkorlátozás a mezőfalvi baleset helyszínén. A teljesen kiégett gépjárműt trélerre tették és elszállították. 

Fotó: Horváth László

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában