Tájékoztatták a diákokat

2023.03.08. 13:00

Toborzást tartottak Dunaújvárosban és Magyaralmáson

A rendőri hivatással és a szerződéses határvadász szolgálattal ismerkedhettek az érdeklődők.

police.hu

Forrás: police.hu

Kőhalmi Ildikó rendőr főtörzsőrmester 2023. március 7-én délelőtt a dunaújvárosi Szakképzési Centrum Dunaferr Technikum és Szakképző Iskola diákjainak tartott tájékoztatót a rendőri hivatásról és a szolgálati ágak sajátosságairól, olvasható a police.hu-n. A személyes találkozó során a megjelentek részletes felvilágosítást kaptak a rendvédelmi technikumokba, valamint a 10 hónapos rendőrjárőr képzésre történő jelentkezés feltételeiről, az oktatás központi elemiről, a szerződéses határvadász szolgálatról, továbbá a képzések alatt és az azt követően várható juttatásokról.

Fotó: police.hu

Magyaralmáson, a polgármesteri hivatal épületében Wittner Marianna rendőr törzsőrmester várta a rendőri hivatás iránt érdeklődőket 2023. március 7-én délelőtt. A hivatásos szolgálattal kapcsolatos kérdéseiket személyesen tehették fel a megjelentek a Móri Rendőrkapitányság munkatársának, akitől konkrét elhatározás esetén jelentkezési egységcsomagot vehettek át, egyúttal útmutatót és segítséget kaphattak annak kitöltéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában