Baleset

2022.11.02. 19:47

Halálos baleset történt a 62-es számú úton - frissítve

A gépjárművezetők Seregélyes településen keresztül tudják elkerülni a halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínét.

police.hu

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados

Képgaléria:

Frissítés: Seregélyesnél ismét zavartalan a főút forgalma

Korábbi hírünk:

Frissítés: Jelenleg is tart a helyszíni szemle és a műszaki mentés a 62-es főúton

A helyszíni szemle adatai alapján egy Chevrolet típusú személygépkocsival közlekedő 30 év körüli férfi Székesfehérvár felől haladt Sárosd irányába, amikor a 34-es kilométerszelvénynél - eddig ismeretlen okokból - áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy tehergépjárművel. A baleset következtében a személyautó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés jelenleg is folyamatban van, a baleset helyszínét Seregélyes településen keresztül kerülhetik el a gépjárművezetők!

A helyszíni szemle és műszaki mentés idején, a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a rendőrök. Kerülni a 6213-as úton Dinnyés, vagy a 6214-es úton Belsőbáránd érintésével lehet - áll a rendőrség közleményében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában