baleset

2021.01.22. 10:55

Kerékpáros gázolás a Bocskai utcában – képgalériával

Ma hajnalban Dunaújvárosban öt és negyed hat között a Bocskai utca és az Esze Tamás utca kereszteződésénel közúti baleset történt.

duol.hu

Fotó: olvasói amatőr

Frissítés 10:55

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakról tájékoztatta szerkesztőségünket:

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2021. január 22-én 5 óra 19 perckor Dunaújvárosban, a Bocskai István utca és az Esze Tamás utca kereszteződésében. Egy 53 éves férfi a Bercsényi Miklós utca felől a Dózsa György út irányába haladt kerékpárjával, majd az említett kereszteződéshez érve balra kanyarodott, amikor összeütközött egy őt előző Ford típusú személygépkocsival. A baleset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Az olvasói fotók alapján látható, hogy egy kerékpárost gázoltak el. A mentő a sérült segítségére sietett, elszállították a helyszínről. Reméljük nem történt komolyabb baj. Hivatalos információ esetén frissítjük a cikkünket.

Olvasónk, Réka a baleset hatásától megrendülve így mondta el a történetet:

Az a hang amire keltem... borzalmas volt. Komolyan, azt hittem valaki leugrott az emeletről, olyat puffant, meg a nyöszörgés amit hallottam... A másik ember meg ordít, hogy mit csinálsz?! Kimentem és látom, hogy a szélvédő romokban, srác a földön, de mozog. Mielőbbi gyógyulás a sérültnek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában