baleset

2021.01.10. 11:33

Árokban landolt az ittas vezető Mezőfalván

A dunaújvárosi illetőségű sofőrnek elvették a jogosítványát és ittas vezetés miatt eljárást indítottak ellene.

Horváth László

Szombat este 17.30-kor kértek segítséget Mezőfalván a József nádor út 11 elé egy árokba csapódott gépkocsihoz. Személyi sérülés szerencsére nem történt, de a helyszíni információk szerint már a József nádor útra kihajtva nekiütközött egy másik autónak a Suzuki sofőrje, végül pedig a Zöldfa vendéglő előtt az árokban landolt. A történtekről a Fejér MRFK Sajtószolgálatától kaptunk hivatalos tájékoztatást.

Fotók: Horváth László

„A rendelkezésre álló adatok alapján 2021. január 9-én 17 óra 30 perc körül egy 37 éves dunaújvárosi férfi Suzuki típusú gépkocsival közlekedett Mezőfalván, a Ligetsor felől a József nádor utca irányába. A Piac tér és a József nádor utca kereszteződésénél jobbra kanyarodott, azonban manővere során áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy Volkswagen típusú személygépkocsival.

A Suzuki ezek után az úttestről lesodródva egy vízelvezető árokba csapódott. A Suzuki sofőrjével szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök további mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették, továbbá járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást kezdeményeztek vele szemben. A baleset során személyi sérülés nem történt.“ – olvasható az információkban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában