Falopás történt

2020.11.23. 10:00

Tizenhárom ciprusfát megtaláltak

A Székesfehérvári Járási Ügyészség vádat emelt két férfival szemben, akik ültetett fákat loptak el egy Fejér megyei településről.

duol.hu

A vádirat szerint az elkövetők 2020. április 7-én, majd 21-én este egy Fejér megyei település lakóháza előtti területről kiástak, majd autóval elvittek összesen 33 darab fát. A lopással 124 000 forint kárt okoztak. A nyomozás során a rendőrök 13 darab ciprusfát megtaláltak az elkövetőknél, és azokat a sértettnek visszaadták, ezáltal az okozott kár részben megtérült.

Az ügyészség kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat a férfiakkal szemben. A bűnügyi felügyelet alatt álló elkövető esetében az ügyészség a kényszerintézkedés fenntartását, valamint végrehajtandó fogházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta. A szabadon lévő elkövetővel szemben közérdekű munkabüntetés az ügyészség büntetési indítványa. Az eljárás jelenleg a Székesfehérvári Járásbíróságon van folyamatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában