teljes útzár

2020.09.13. 21:02

Baleset Mezőfalva és Hantos között

Fának ütközött egy autó vasárnap este Hantos és Mezőfalva között. Teljes útzár van a Világos pusztai beágazó előtt.

Horváth László

Fotó: Fotó: sárbogárdi hivatásos tűzoltóság

Rendőrségi frissítés

Fának csapódott egy terepjáró Hantos közelében

Árokba hajtott és fának ütközött egy terepjáró szeptember 13-án kora este Mezőfalva és Hantos között. Az autó vezetőjét a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a sárbogárdi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsok közül, majd a mentő kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a járművet. A műszaki mentésben a sárosdi önkéntes tűzoltók is részt vettek.

Fotó: Fotó: sárbogárdi hivatásos tűzoltóság
Fotó: Fotó: sárbogárdi hivatásos tűzoltóság

 

Az esethez riasztott sárbogárdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadítottak egy embert a járműből. A sárosdi önkéntes tűzoltók is a helyszínre érkeztek. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Jelenleg teljes útzár van az érintett szakaszon – olvasható a BM OKF VÉSZ információjában.

A személyi sérüléssel járó balesetben egy ember sérült meg, aki lehaladt az úttestről a szembe forgalmi sávon keresztül és az árokban kötött ki, végül egy fának csapódott. A mentők kórházba szállították – tájékoztatta lapunkat Sebestyén Mária a Fejér Megyei RFK -tól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában