FEJÉR MEGYÉBEN TÖRTÉNT

2020.08.03. 09:00

Ittas és eltiltott sofőrrel szemben intézkedtek

Az elmúlt 24 órában sem tétlenkedtek Fejér megyében a rend éber őrei.

duol.hu

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

Ittas járművezetés gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon 2020. augusztus 2-án. Egy 26 éves váckisújfalui lakos előző nap éjjel Szabadbattyánban, a Napsugár dűlőben közlekedett Opel típusú járművel úgy, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amelynek pozitív jelzése miatt a férfit további mintavételre előállították, a vezetői engedélyét elvették, és büntető feljelentést tettek ellene.

A rendőrök 2020. augusztus 2-án délben Dinnyésen, a Dózsa György téren ellenőriztek egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy a 31 éves gárdonyi lakost korábban a járművezetéstől eltiltották, ezért őt a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették, és a kijelölt fogdába vitték. – Tájékoztat a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában