baleset

2020.05.06. 17:45

Két autó frontálisan ütközött a 6-oson – egy személy megsérült

Pápai Eszter, a Fejér Megyei Rendőrfőkapitányság kommunikációs referense elmondta, hogy személyi sérüléssel járó baleset történt Kulcs térségében a 6-os úton.

duol.hu

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Frissítés 17:45

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés Kulcs térségében.

A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást 2020. május 6-án 16 óra 40 perckor a 6-os számú főút 60-as kilométerénél, Kulcs közelében a korábbi személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén.

A főút forgalma ismét zavartalanul haladhat.


A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. május 6-án 13 óra 58 perc körül, eddig tisztázatlan okok miatt két autó összeütközött a 6-os számú főút 60+500 kilométerszelvényében, Kulcsnál. A balesetben egy személy megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a Rácalmás felől érkező forgalmat az M6-os autópályára, az Adonyból érkező forgalmat pedig Kulcs belterületére terelik.

A Fejér Megyei Karasztrófavédelem tájákoztatása szerint frontálisan összeütközött egy személyautó és egy furgon a 6-os főúton, Kulcs határában. A járművekben összesen négyen utaztak, mindannyian kiszálltak. A műszaki mentést végző dunaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában