összesítő

2020.03.02. 09:20

Kiégett autó, elfogások, közúti baleset – nem pihentek a rendőrök

Az állampolgárok február utolsó és március első napján sem adtak pihenőt a kék lámpás szerveknek.

duol.hu

Fotó: archív

Március 1.

Anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Dunaújvárosban, a Dózsa György úton 2020. március 1-jén délután. Egy 29 éves budakalászi férfi haladása során gépjárművével nekiütközött egy másik személygépkocsinak. A járőrök a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, amely pozitív értéket jelzett, ezen kívül megállapították, hogy a gépkocsi vezetőjét a Dunaújvárosi Járásbíróság, továbbá a Szentendrei Rendőrkapitányság is eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, majd előállítását követően szabálysértési őrizetbe vették. Az eset miatt járművezetés ittas állapotban vétség, valamit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indult ellene eljárás.

Folyamatban lévő bűnügyben és eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt történt előállítások.

A járőrök Ercsiben igazoltattak 2020. február 29-én délelőtt két helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a két férfi megalapozottan gyanúsítható egy korábban elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérletével, ezért a 21 és 38 éves férfiakat a rendőrségre előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Dunaújvárosban, a Papírgyári úton ellenőriztek a rendőrök 2020. február 29-én délután egy Renault típusú személygépkocsit és annak sofőrjét, akiről megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá őt korábban a járművezetéstől eltiltották. Az igazoltatás során továbbá az is kiderült, hogy a járműre érvényes kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkezett, és az autót a forgalomból kivonták. A 26 éves dunaújvárosi lakost az egyenruhások elfogták, majd őrizetbe vették, és a kijelölt fogdába szállították.

Árokba csúszott egy autó Nagyvenyimen

A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki.

Letért az úttestről és árokba csúszott egy személyautó vasárnap reggel Nagyvenyim, a Fő utcában. A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, amelyet teljes szélességében lezártak.

Február 29.

Egy autó kigyulladt Százhalombatta térségében. A balesetnek nincs sérültje.

Ismeretlen okból kigyulladt egy személygépkocsi 2020. február 29-én 17 óra 50 perc körül az M6-os autópálya főváros irányába vezető oldalán, a 30-as kilométerszelvényben, a leállósávon. A jármű oltásának és műszaki mentésének befejezéséig az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták a rendőrök.

A 64 éves nagykarácsonyi lakost őrizetbe vették, elszámoltatása folyamatban van.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt. Nagykarácsonyban, közterületen találtak rá egy földön fekvő, mellkasán szúrt sérülések miatt erősen vérző nőre 2020. február 29-én 13 óra 40 perc körül. A rendőrséghez érkezett bejelentést követően azonnal megkezdődött az adatgyűjtés és az elkövető felkutatása, melynek eredményeként – nem sokkal a bejelentést követően – az esettel összefüggésben egy 64 éves nagykarácsonyi lakost állítottak elő a Fejér megyei rendőrök. Az őrizetbe vett férfi elszámoltatása folyamatban van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában