lopás és testi sértés

2019.10.26. 19:00

Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

Fotó: pixabay

Készpénzt, dohányterméket és édességet tulajdonított el

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 18 éves kislángi lakossal szemben. A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. október 24-én 13 óra és október 25-e 7 óra közötti időszakban betört egy kislángi családi házba, ahonnan készpénzt, dohányterméket és édességet tulajdonított el. A helyszínre érkező rendőrök az adatgyűjtés és tanúkihallgatás eredményeként rövid időn belül azonosították az elkövetőt, akit elfogását és előállítását követően 2019. október 25-én kora délután gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók.

Testi sértés elkövetése miatt körözték

A járőrök Martonvásáron, a Budai úton igazoltattak egy 24 éves dunaújvárosi férfit 2019. október 25-én délelőtt. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy testi sértés elkövetése miatt a Dunaújvárosi Járásbíróság a férfi körözését rendelte el, ezért elfogását követően előállították a martonvásári rendőrőrsre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában