jól sikerült rendezvény

2019.05.20. 09:00

Kéklámpások családi napja

Nem mindennapi családi napon vehettek részt a kéklámpások hozzátartozói szombaton a baracsi szabadidőpark­ban.

Tóth Alexandra

A déltől nyolcig tartó programsorozat alatt a szervezők mindent elkövettek, hogy látványban és élményben ne legyen hiányuk a vendégeknek.

Suszter Tamás ezredes, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője azt mondta, ebben a formában még nem rendeztek családi napot, de szeretnék, ha hagyománnyá válna. A rendezvényen részt vettek a rendőrség, a büntetés-végrehajtás, a mentőszolgálat, a katasztrófavédelem és a létesítményi tűzoltóság kollégái is. A kéklámpások családi napját a közbiztonsági hónap keretén belül rendezték meg, számos támogató segítségével. Köztük volt a Független Rendőr Szakszervezet, a Bűntetés-végrehajtási Dolgozók Szakszervezete, a Szent Pantaleon Kórház és Rendelőintézet, a Készenléti Rendőrség valamint Dunaújváros MJV önkormányzata, e mellett számos magánszemély tett felajánlásokat tombolaajándékokra. A napon 800-1000 résztvevő érezte jól magát.

A déli megnyitót a Löfan mazsorettcsoport bemutatója követte, majd a Perkátai Lovas Egyesület polgárőr műsora következett. Megtekinthettek az érdeklődők egy rendőrhelikoptert, volt kutyás bemutató, családi vetélkedő, lehetőséget biztosítottak motorcsónakozásra is. Egész nap voltak ugrálóvárak, arcfestés, egészségügyi szűrések, állatsimogató és fegyverbemutató, este Polgár Lilla és Gasparik Gábor lépett fel, majd zenés mulatsággal zárult a családi nap gazdag programkínálata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában