fokozott figyelem

2018.05.10. 10:14

Reggeli balesetek az M6-on

Egy autó árokba hajtott, a másik szarvassal ütközött.

Katasztrófavédelem

Csütörtökön hajnalban árokba hajtott és felborult egy autó az M6-oson, a Pécs felé vezető oldalon, az 58-as kilométernél.

A pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. Az autó utasait a mentők ápolják. A baleset helyszínén forgalmi akadály nincs, de óvatosan vezessenek.

Egy személygépkocsi közlekedett május 9-én reggel az M6 autópálya Budapest felé tartó oldalán, a 138-as kilométerszelvénynél. Egy szarvas ugrott az autó elé, ekkor a járművezető fékezett, de az ütközést már nem tudta elkerülni – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A balesetben személyi sérülés nem történt, az eset körülményeit a Paksi Autópálya Alosztály vizsgálja.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a vadelütésekkel kapcsolatosan az alábbiakat tanácsolja.

Vaddal történő ütközés esetén értesítsék a rendőrséget, és ha lehetőség van rá, a járművel álljanak biztonságos helyre! Kapcsolják be a gépkocsin az elakadásjelzőt, tegyék ki az autó mögött a szükséges távolságba a fényvisszaverő háromszöget, és vegyenek fel láthatósági mellényt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában