kék hírek

2018.01.09. 13:00

Segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a dunaújvárosi autós – (Frissítve)

Hétfőn késő este újabb cserbenhagyásos baleset történt a városban – ezúttal is egy forgalmas kereszteződésben, Pentelén, a Magyar út és a Petőfi utca találkozásánál.

Szabó Szabolcs

Ami tény: hétfőn este fél tízkor egy személygépjármű és motoros karambolozott a Magyar út és a Petőfi utca kereszteződésben. A részletekről Kiss Z. Edward rendőr őrnagy, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője számolt be lapunknak.

- A balesetben egy Daewoo típusú személyautó volt érintett. A történtek után e jármű sofőrje elhajtott a helyszínről, így a rendőrség segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat büntetőeljárást.

Fotó: Sándor Judit, dunaujvaros.com

Lapunk több, nem hivatalos forrásból is úgy értesült, hogy az érintett sofőrt már azonosították a rendőrök. Úgy tudjuk, az illető nem először került a hatóságok látókörébe és jelenleg sem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. Feltehetően ezért hagyta el azonnal a baleset helyszínét magára hagyva a könnyebb sérüléseket szenvedő motorost.

Hivatalos forrásból értesültünk, hogy sikerült elfogni a sofőrt. A 62 éves férfi a balesettel kapcsolatban elismerte, hogy ő ütötte el a motorost és valóban nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrség tovább folytatja ellene a büntető eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában