főhet a fejünk

2018.08.01. 08:39

Most jön csak az igazi nyár – Milyen idő várható Dunaújvárosban?

Az igazi nyár eddig csak váratott magára. Augusztussal azonban megérkezett a kánikula is, méghozzá napi rendszerességgel.

duol.hu

Az idei nyár kicsit szeszélyes volt. Akadtak melegebb napok és volt lehűlés is, de a tetőfokát augusztusban éri el az időjárás. Az előrejelzések mást sem mutatnak, mint kánikulát, nap-nap után.

Augusztus 1-5

A nappali legkisebb hőmérséklet 21 fok körül alakul, míg a legmagasabb a 34 fokot is elérheti. Szerdán előfordulhat gyengébb felhőzet, csütörtökön pedig zivatarra is számíthatunk. A hét végén igazi kánikula vár ránk, gyenge széllel és tiszta égbolttal.

Augusztus 6-12

Ez a hét előreláthatólag zivatarral fok kezdődni és végződni is, közte azonban kedd és szombat között derült égboltra és kánikulára számíthatunk. A nappali legkisebb hőmérséklet 20 fok körül fog alakulni, míg a legmagasabb a 33 fokot is elérheti. Nagyon gyenge, 10 km / órás szellővel számolhatunk.

Ilyen meleg időben könnyen megnő a balesetveszélyek száma az utakon, ezek elkerüléséért és tanácsokért kattintson ide!

Ha pedig szeretné magát lehűteni a forró napokon, ide kattintva megtekintheti Dunaújváros és környéke legjobb fürdőhelyeinek listáját.

A strandon természetesen nem csak lehűteni tudjuk magunkat, vannak akik szívesen ejtőznek a parton és napoznak. Íme, néhány jó tanács nekik, hogy gördülékenyeken tudjanak barnulni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában