Karácsonyi Szeretetvendégség

2023.12.18. 08:00

Több, mint ezer adat étellel kedveskednek a rászorulóknak

Ahogy az elmúlt esztendőben, úgy idén is Karácsonyi Szeretetvendégségre hívják Dunaújváros és térsége rászorulóit december 19-én, kedden 15 órakor a mozi előtti térre.

Molnár Emese

Archív.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Ezt a nemes kezdeményezést a Jövő Új-Városáért Egyesület, a Fejér Vármegyei Önkormányzat, valamint Fidesz Fejér 04. választókerületi szervezet valósítja meg azzal a céllal, hogy szebbé tehessék a nehézsorsú embertársaink ünnepét. Mint azt a szervezők részletezték, ezen alkalom során sok szeretettel, valamint ezer adag helyben fogyasztható melegétellel, továbbá becsomagolt, elvihető egytálétellel, forró teával és gyümölccsel várják a kedves vendégeket. Az ételosztáson jelen lesz a főtisztelendő Spányi Antal megyéspüspök és dr. Molnár Krisztiánnal, Fejér Vármegye elnöke, akik néhány ünnepi gondolattal fogadják majd a rászorulókat. Dr. Mészáros Lajos, térségünk országgyűlési képviselője hozzátette, ha valaki szeretné további felajánlással segíteni a karitatív rendezvény megvalósulását, szívesen fogadják a támogatásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában