Útkeresés

2023.12.14. 08:00

Az ünnepi időszakban is a közösségért — A Hankook Tire karácsonyi adománya

A Hankook évek óta szoros kapcsolatban áll a Útkeresés Segítő Szolgálattal, amelynek célja a dunaújvárosi és a környékbeli hátrányos helyzetű családok, gyermekek megsegítése.

Duol.hu

A vállalat támogatásával az Útkeresés idén szeptemberben a rászoruló családok iskolakezdését igyekezett tanszerekkel megkönnyíteni, ezúttal pedig a karácsonyfa alá csempésztek egy kis boldogságot a Hankook karácsonyi manói. 

A szervezet ünnepi rendezvényén adták át a cég támogatásával vásárolt játékokat, melyek nemcsak az együtt töltött idő, a játék örömét hozzák el a családok számára az ünnepi időszakban, hanem segítik a gyermekek fejlődését is.

Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország kommunikációs vezetője a rendezvényen hangsúlyozta: 

A vállalatnál hiszünk abban, hogy mindenkinek joga van a boldog és biztonságos gyermekkorhoz. A társasjátékokkal szeretnénk örömet szerezni a családoknak, és hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony valóban az önfeledt ünneplés időszaka legyen számukra is.

Mészárosné Libor Ágnes, az Útkeresés Segítő Szolgálat intézményvezetője köszönettel fogadta az adományt, kiemelve a szolgálat szerepét a dunaújvárosi közösség életében: 

Célunk, hogy lehetőségeinkhez mérten megkönnyítsük a rászoruló családok életét. A Hankook Tire támogatása nagyon sokat jelent számunkra, hiszen így több gyermeknek tudjuk szebbé varázsolni az ünnepet.

A Hankook Tire Magyarország társadalmi felelősségvállalása széles körben kiterjedt. Helyi és országos akciókkal igyekeznek segíteni a közösségeknek. A KÖSZ Hankook! (Közösségi Összefogás a Szebbért) program keretében a dolgozók önkéntes munkát végeznek a lakóhelyi közösségekért. A vállalat ezenkívül immár 12 éve abroncsadományokkal segíti a közlekedésbiztonságot és a környezetvédelmet, 2023-ban mintegy 1500 darab gumiabroncsot osztottak szét 150 regionális és országos szervezetet között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában