Kártya

2023.03.19. 13:00

Bognár Zoltán Dunaújvárosból dobós lett az Ultiparti-bajnokságon

A Mozdulj a Városért Egyesület kilencedik alkalommal rendezte meg szombaton a térségi ultiparti-bajnokságot Sárbogárdon, az Amadeusban.

V. VARGA JÓZSEF

A „dobogósok” (balról jobbra): Guszejnov Nyikolaj, Németh József és Bognár Zoltán Fotó: az egyesület

Huszonnégy nevezés érkezett a nemes viadalra, az urak (Abáról, Cecéről, Diósberényből, Dunaújvárosból, Mezőfalváról, Mezőszilasról, Németkérről, Sárbogárdról, Sáregresről, Székesfehérvárról és Tamásiból) hármas-hármas bontásban nyolc asztalnál foglaltak helyet, és öt fordulóban mérkőztek meg.

A kapcsolat baráti, élő az egyes települések kártyásai között, az ulti szerelmesei hol itt, hol ott teszik tiszteletüket. Amint a házigazdáktól megtudom: lesz verseny nemsokára Dunaújvárosban, Mezőszilason és Székesfehérváron is.

Pörgött az ördög bibliája, a játszmalapok gyorsan teltek most is, az egyes körök eredményét elsődlegesen a helyezés határozta meg, holtverseny esetén a szerzett pontszám döntött. A jó hangulatú sárbogárdi kártyás megmérettetésen délután három óra, fél négy magasságában hirdettek eredményt.

A CenterSport Ultiparti-bajnokság képzeletbeli dobogója így festett: az első helyen végzett a sáregresi Németh József, megelőzve a sárbogárdi Guszejnov Nyikolajt és a dunaújvárosi Bognár Zoltánt. A dobogósok – a támogatók jóvoltából – oklevelet és külön „kártyalapos” díjat kaptak, a győztesnek vándorkupa is dukált.

Forrás: feol.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában