Még lehet nevezni

2023.02.07. 15:01

Kolbásztöltő fesztivál lesz Pentelén – Február 17-ig lehet jelentkezni

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, illetve kolbásztöltő csapatot február 25-én (szombaton) 12 órától a Pentele Iskola udvarára, ahol kóstolásra és kolbásztöltésre egyaránt lesz lehetőség!

duol.hu

A kolbásztöltéshez: 4-6 fős csapatok jelentkezését várják 2023. február 17-ig a [email protected] e-mail címre. Minden csapat a helyszínen elkészített három kiló kolbászalapanyaggal nevezhet, amelyet saját fűszerezéssel elkészít és betölt.

Fontos tudni, hogy a korábbiakhoz hasonlóan a csapatok idén is maguk biztosítják az elkészítéshez szükségeseket: 3 kg hús, daráló, kolbásztöltő, fűszerek, bél, valamint a kolbász sütéséhez szükséges sütőberendezést. A szakavatott zsűrinek 1 pár sült kolbászt kell leadni 15 óráig, amelyet értékel és díjaz.

A zsűri által legízletesebbnek és legfinomabbnak ítélt kolbászt sütő csapat  értékes ajándékutalványt, serleget és oklevelet, valamint minden résztvevő csapat ajándékcsomagot és emléklapot kap.

Minden résztvevő csapat részére térítésmentesen biztosítják: 1 résztvevői ajándékcsomagot, 1 kg kenyeret, 1 db asztalt, 2 padot, 1 db csapattáblát, valamint hulladéktároló zsákot. (Eső esetén a csapatok részére sátrat biztosítunk).

A kóstoláshoz: minden kedves érdeklődő városlakót szeretettel várnak, hiszen családi programok sora várja a kilátogatókat, emellett ingyenes pálinka - és kolbászkóstoló is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában